شرایط اخذ ویزای سنگاپور

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی کشور سنگاپور :

اسکن رنگی از پاسپورت .
اسکن رنگی از عکس ۶ در ۴ با پس زمینه سفید .
آدرس کامل محل کار و محل سکونت و نوع کار متقاضی .

توجه فرمائید :

در بعضی از مواقع برای اخذ ویزا نیاز به رزرو هواپیما و واچر هتل هم می باشد .

نکاتی در مورد ویزا کشور سنگاپور :

ویزا توریستی سنگاپور از تاریخ صدور دارای ۲ ماه اعتبار است و شما پس از ورود به سنگاپور ۳۰ روز می توانید در این کشور بمانید .

ویزا کشور سنگاپور به ۲ صورت عادی و فوری قابل دریافت است .

دریافت ویزای عادی سنگاپور حداقل ۱۵ روز و دریافت ویزای فوری سنگاپور ۷ روز کاری می باشد .